Stiftelsen Arken

Kampen mot sult og fattigdom i Sør-Afrika

Ifølge statistikken i Sør-Afrika er det over 30% av befolkningen som ikke vet hvor neste måltid skal komme fra. Barn kan ikke gjøre mye på tom mage. Myndighetene sliter i kampen mot fattigdom. Det å ikke ha nok til å spise, holder familiene fanget i fattigdom, i det de bruker all sin tid på å prøve og overleve.

Hver måned kan barnehjemmet handle inn mat som dekker alle måltider og matpakker, kjøtt, melk, grønnsaker og frukt.  Et vel balansert måltid hjelper barnet å fokusere på skolen og læringen går mye bedre. Kroppen blir sterk, og helsa blir god. Barna våre kom til barnehjemmet med mange forskjellige sykdommer, men med din hjelp som fadder og giver har barnas helse forbedret seg radikalt.

Selv om mat er dyrt i Sør-Afrika og er den største utgiftsposten i budsjettet, bekymrer Arken-barna seg aldri over neste måltid, takket være din trofasthet!

Vi får stadig nye forespørsler og vi trenger sårt nye faddere.

Dersom du ikke er fadder fra før og ønsker å bli fadder for et barn i Sør-Afrika – kan du også ta direkte kontakt med Arkens Sør-Afrika kontakt, Marianne Erlandsen, via e-post post@stiftelsenarken.no eller på telefon 926 15 574. Vi er alltid takknemlige for nye støttepartnere.